Az bisi kaldi, gerceklesiyor galiba, temmuz 2008'den itibaren kafe restoran ve kantinlerde (hangi kantinden bahsediliyor cok anlamadim, ben zaten geldigimden beri sigara icilebilen universite kantini gormedim burda ama) kesin sigara yasagi uygulamasi baslayacak.

Yasasin, disari cikiyorum o halde en eski paltomu, kirlice kotumu giymeliyim, hatta bu aksam disari cikacagima gore sacimi yikamasam daha iyi olur hali nihayete erecek. Normal insanlar gibi gece disari cikarken giyinebilecegiz. Insallah yani.

***

Grote Donorshow yalan cikti bu arada ya, oyle rahatladim ki anlatamam. Daha harika olani ise butun programin ne kadar dozunda olduguydu. Olayin kendisi zaten yeterince carpici, bir de altina soyle kemanli memanli, uzuntulu muzik doseyelim, yok uzattikca uzatalim, yok reklam alalim, yok tekrar tekrar yapalim gibi pespayeliklere hic girmemisler (evet Turk televizyonlarindan farkli olarak burda seyircinin biraz da olsa bir zekasi oldugunu dusunuyorlar, hic televizyondaki kisinin soylediklerinin altyazi olarak gectigini goremdim henuz) ve konunun tartismali olmasina ragmen epey kararinda bir program yapmislar.

Ve hayir, sms gondermedim bobrek kime gitsin diye, dayanamadi yuregim.

***
Bi boka yaramayacagini bilsem de, secim sistemine zerre kadar guvenim olmasa da galiba oy kullanacagim. Belki yani. Tabii eger kullanabiliyorsam. Teoride sinir kapisinda oy kullanmam gerekirken konsoloslugun beni kaydetmeye luzum gormemesi nedeniyle hala Istanbul- 2. bolgeden oy verebiliyor gorunuyorum. Bu ne demek? Baskin Oran'a oy verebilirim demek. (Yani saniyorum) Bir de tabii sadece o siraya girmek degil onemli olan, oy kullanabilmeyi becermek de var, Engin Ardic'in bugun dedigi gibi.

Yani bakalim, sinirlenmezsem, usenmezsem, ikibucuk metrelik pusulada Baskin hocanin yerini bulmeyi becerirsem, oyumu gecersiz halde getirmeden zarfa tikmayi basarirsam, belki oy kullanmis olacagim. Bu da sanirim (insallah) Turkiye'de kullandigim son oyum olur. Boyali essek gibi donerim buraya artik, memleketimizin oy verme sisteminin nisanesini aylarca tasirim uzerimde.

Hani olur da adaya destek vermek isterseniz, soyle buyrun: http://baskinoran.blogcu.com/

Yorumlar

Güneşli Günler dedi ki…
Hadi bakalım hayırlı olsun Deniz...
N. Emrah AYDINONAT dedi ki…
Baskın hocamızın Adaylığı ile ilgili gelişmeleri takip etmek için aşağıdaki adreslere bakabilirsiniz:

http://www.baskinoran.net/ (Seçim kampanyasına buradan destek verebilirsiniz)
http://ortakaday.net/ (Genel olarak sol bağımsız adaylarla ilgili)
http://baskinoran.blogcu.com/ (Baskın Oran'ın adaylığı ile ilgili bir günlük)

Baskın Hocamızın web sayfası ise şu: http://www.baskinoran.com/

Popüler Yayınlar