hulyanim-2

Korkacak bisi yok, gotume donmedim. Uzun sacli normal deniz halimden kisa sacli normal deniz halime dondum sadece. Kirk dakika sira bekledim, bes dakikada saclarim gitti. Kiz sacima girismeden evvel emin misin ama diye sordu bir daha. Sacimi kurutsunlar diye - fon falan degil yani- bir ekstra yuro odedim. Sacimin kurumasi bir dakika surdu. Giderken yerdeki yigina yuh diyerek ciktim.

Dun tuhaf hissettim ama kendimi, kanepeye, yataga uzanirkan aliskanligim oldugu uzere sacimi ensemden cekmem, yastiga yerlestirmem falan gerekmedi, hafifledim. Cok hosuma gitti.

Yeni sacima yakisacak bir hediyeyi ise gorumcem (kendisine gorumcem dedigimde sinir olan gorumcem) gondermis. Cok sirin bir kazagim oldu, Korayin da yeni bir sweat shirti. Birbirimize cicilerimizi giyip gosterdik, sevindik. Komik bir andi.

Bir de arama sonucu bloguma dusenler en cok 'aci badem sutu' nu arayarak geliyorlar, onlara bir kiyagim dokunsun: evet, super bisi aci badem sutu. Goz makyaji cikartmak icin yani. Kullanin, cekinmeyin.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
denizcim gule gule uzat saclarini. uzun saci bi parca kisaltmak en az riskli kuafor girisimi gibi gorunur bana, hic yapmamis olsam da (zira hic belime kadar uzun sacim olmamisti) neyse, planim sacim biraz daha uzayinca bonus kafa formunda perma yaptirmak. gayet ciddi bi sekilde dusundum, karar verdim, duzgun bi sekilde kestirmek imkansiz oldugu icin.
Deniz dedi ki…
Eliiif kizma ama cok durust olmam lazim, su kadarlik arkadaslik hatirina: her ne kadar permanin yakisabilecegi su dunyadaki nadir insanlardan biri olsan da,(yani o kadar buyuk bir sacin varsa bari ince ve ince yuzlu olmali insan bence, senin gibi) permali sacli bir anne olmak, siyah fuzo ve beyaz havlu corap giyen bir anne olmaktan bir adim evvelmis gibi geliyor bana.

Dogumla size annelik el kitabi veriyorlar ve bizden sakliyorsunuz di mi? O el kitabinda 'saatleri yuvarlamaca' (saat 11'de ooo geceyarisi olmus, hadilemece) 'ekmeksiz yersin'lemece, 'esyalarin yerini durmadan degistirmece', 'loafer tipi ayakkabi giymece' ve 'perma' gibi bolumler var.

Yani gozunu seveyim bir dusun bunu. Perma gibi drastik birseyden evvel baska bir iki kuafor dene, luuuttfeen.

Popüler Yayınlar