Kamuoyu yardim et.

Diyelim ki cok begendiginiz bir elbiseyi aldiniz. Giydiginizin ilk gunu daha bismillah otobuse biner binmez diyelim, ayni elbiseyi giymis uc kadin gordunuz. Elbisenin en cok size yakistigindan suphe yok ama doksanlarda tiffanny tomato'nun kareli ceketi ordusu kuran adamlar gibi dolasmanin alemi var midir, yok mudur onu soruyorum. Naapardiniz?

A) Bacim, unut o elbiseyi. Ev elbisesi yap.
B) Ne farkeder, giy, ne var herkes giyiyorsa? Jean giyerken ne oluyor ki?
C) Zaten sadece erkeklerin calistigi bir yerde calisiyorsun, sadece ise giy, sokakta bununla gorunme.
D) Git iki rengini daha al, madem bu kadar begendin.
E) Hicbiri (Aciklayiniz:.....)

Kamuoyu, bir ses ver, ne yapilmali bu durumda? Hani etkilemek istemem sizi ama oyle de rahat ki, kumasi da oyle yumusak ki elbisenin.

Yorumlar

emelo dedi ki…
Bence giy. Begenerek almissin, tadini cikar.
jelatin dedi ki…
Giy tabii ki! Lakin farklı çizmelerle, babetlerle, kaşkollarla, bileziklerle filan customize et. Bence valla güzel bir elbiseymiş.
Adsız dedi ki…
gönlüm B'den yana ama mahalle baskısı bana C dedirtiyor...
N.s.
şugibi dedi ki…
b derim. hiçbirimizin özel modacısı yok sonuçta seri üretim giyiyoruz ve bu gerçeği neden kabullenemiyoruz bilemeyrum.
Esterhazy dedi ki…
Tabi ki A! Eindhoven sosyetesi boyle bi durumu kabullenemez. Konusmam senle bi daha. Sirket icinde "Ozan'in, burda herkesin aldigi elbiseyi giyen arkadasi var"
derler, rezil olurum. Ev elbisesi bile yapma, hemen cope at!
Esterhazy dedi ki…
Hani senin bindigin otobus hattini sadece sen kullaniyordun? Ne ara cikti o 3 kadin?
Deniz dedi ki…
Tesekkur ederim. Kimse elbisenin diger renklerini almama sicak bakmadiysa da en azindan giymemin desteklendigine cok sevindim. Yarin yine giymeyi dusunuyorum kendisini.

Jelatin gozum, ben bilezik takan bir insan degilim ama zaten dun o elbisenin altina benden baska kimse dantel corap giymemisti. Eindhoven'in madonnasi (80 lerdeki hallerini diyorum yani)gibi dolastim ortada.



Esterhazy efendi, kamuoyunun tepkisi ortada. Hem hep giyecem elbiseyi, hem de hep seninle gezicem, seni isten almaya gelecegim ki gormeyen kalmasin. Utanma benden.

Ayrica otobus konusuna da aciklik getireyim: ben iki otobuse biniyorum ya giderken, ilkinde insanlar oluyor elbette. O kadar da demedik. Yine de belirteyim bu sabah da bir allahin kulu yoktu ikinci otobuste. Haftaya okullar acildiginda hala kimse yoksa cok korkacagim artikin.
Adsız dedi ki…
çok mu geç kaldım?
hemen d desem olmaz mı?
severek alınan ve rahat giysilerin en az iki, mümkünse üç rengi alınmalı :)
Adsız dedi ki…
bence bi daha h&m'den alisveris yapma. sorunu kokten halletmis olursun:)

sevgiler,

hatice
Adsız dedi ki…
Ah tam alter egom Miss Müge'lik bir konu! Bence de giy, üstelik güzel bir elbiseymiş. Benim de var buna benzer birşeyim.
ranable dedi ki…
söz konusu elbise bu resimde gördügümüzse, ben seve seve gelirken bunun aynindan alir giyer gelirim! ozan'in iki koluna girer gezeriz..

bu arada bisey lazim mi? gelirken alayim mi?
elif dedi ki…
cok seker bi elbise, C sikki.

Popüler Yayınlar