buldozer gibi

Gecti gitti bu hafta. Ev aldik diye sevinirken karalar bagladik, o kadar begendigimiz evin, catir catir ettigimiz pazarligin uzerine su icip kontrati iptal ettik.

Iste bir anda herkesin bisi isteyesi geldi, butun deadlinelar cakisti, sasi olana kadar sayilara, hucrelere ve grafiklere baktim, hala da bakiyorum. Oracle niye bu kadar yavasss diye kudurarak sikayet ettigimde budist rahibi oldugundan suphelendigim Jeff, bana cok isin var, onun icin yavas dedi.

Etrafta herkes sakin, herkes zen, bir ben huzursuzmusum gibi bir hava var ya, en cok ona bozuluyorum.

Sozde bu haftasonu sizlere bir baska sinir oldugum meslek grubuyla (banyocu ve mutfakci) olan iliskilerimden doneler toplayacak, pazartesi falan yazacaktim ama evimiz olmadina gore banyo ve mutfak almak anlamli olmuyor artik.

Onun icin bu haftasonu planim kanepeden kalkmamak. Bu aksamdan alisverisi yapip, pijamalarimi pazartesi sabahi cikarmak uzere inime cekilmek. Belki daha da icimi kiymaya gideriz Esterhazy efendiylen,su AntiChrist'i gormeye.

Yeni hafta, yeniden ev pazarligina basliyoruz. Belki bu sefer olur.

Yorumlar

Güneşli Günler dedi ki…
Deniz çok üzüldüm adınıza, neden iptal oldu pazarlık yaptıktan sonra, bizde şu anda öyle kritik bir noktadayız da merak ettim. Ee almak, ev bakmak çok zor işmiş. Allah kolaylık versin...
Zeynep dedi ki…
Çok daha güzel, çok daha uygun bir ev alabilmeniz için iptal edildi o kontrat... :)

Sevgiler
ev kiralamak bu kadar zorken satın almasını düşünemiyorum bile. bana da bu evi tutmadan önce en son baktığım ev tıpatıp her istediğim şartlara uyuyordu. son dakikada ev sahibesinin tavrı hoşuma gitmedi ve tutmadım. çok üzüldüm. şimdiki evim ondan daha da güzel ve merkeze daha yakın. size de öyle olsun umarım. bir sonraki daha da kullanışlı ve ucuz ve güzel olsun.

Popüler Yayınlar