bu aralar


Insaata fayansa perdeye sardim yine. Bu sefer basit bi is degil hem de, buyuk capta.

Blogda tasinmaktan bahsetmeye utaniyorum artik, benim kadar bi subay karilari bir de disisleri bakanligi personeli tasiniyor cunku. Degisik bisi yok yani son uc yildir yazdigim konularimda,ya issizim bunaliyorum, ya isteyim, essek gibi calisiyorum ya da tasiniyorum. Dunyanin en sikici insaninin bloguna hosgeldiniz. Buyurun ben duz kadin. Ise gider fatura yapar, uretim grafiklerini hazirlar, bos vakitlerimde fayans ve elektrik dugmesi secerim. Evli ve hic cocuk anasiyim.

Bu sefer bi de olmayan parayi harcamanin rahatsizligi var uzerimde. Saniyorum Ekim 2013'e kadar kazanacagim tum parayi insaattaki ucuncu haftada harcadim,dun aksam kolumda egzama turu bisi cikti dusunmekten. Allah yardimci olur, kredi bunun icindir deyip kendimi havluya verdim. Hic biseyim olmazsa renkli yeni havlularim yerim artik yazin.

Yorumlar

Müge Hestbaek dedi ki…
evli, hiç çocuk anası ve deli gibi taşınan, dışişleri personeli ve subay karısı olmayan bir de ben varım. İlk zamanlar hoş geliyordu bu iş ama, her seferinde inen kalkan kütüphane, yıllar içinde biriken ve atmaya asla gönlümün razı gelmediği ıvırzıvırlarımla her seferinde daha da zor geliyor artık. Önümüzdeki sonbahar gibi yine bir taşınma bekliyor beni, bu sefer nihayi olur diye ümid ediyorum ama alışmış kudurmuştan beterdir, taşınmaya da alışıyor insan, hoşuna bile gider oluyor, durduk yere bile istiyor kimi zaman. Tebdil-i mekanda ferahlık oluyor... kolay gelsin...
laleninbahcesi dedi ki…
taşınmaları severim ben, yenileniyormuşum gibi olur... hem bu arada ev de atmayamadığım ne varsa gider yerini bulur...
kredi harcamak için alınır... havlu için bile olsa:)

Popüler Yayınlar