zona

Su blogda habire Sertap Erener'e satasiyor gibi gorunmek istemem ama elimde degil yazmaliyim: Duydum ki zona olmus, konser bile iptal etmesi gerekmis. Gecmisler olsun.

Demek ki hala bir gerginlik var yani, oyle mi Sertab hanim? Benden tavsiye, oyle cayla Japonla olacak is degil o. Direktoman Meksikaya baglayacaksin, bak bisi kaliyor mu? O manitan olacak herifle gev gev felsefe sabahlari felsefe 'yapacaginiza' aksamlari iki margarita calkalasaniz mis gibi olursun.

Bak, dene, olmadi gel yuzume tukur. O kadar da iddaliyim yani.

Yorumlar

Demet dedi ki…
Oyle sabah cay esligi felsefe muhabbetinden bunalip zona cikarmistir o bence.Margarita iyi fikir.
Esterhazy dedi ki…
ay zonasini astral yolculugu ile yenememis mi kendisi? icimi kiyiyor artik kadin yaa, nasilsin diye soruyorsun; lotus cicegim diye cevap veriyor!
cakiltasi dedi ki…
hehehe denizcim,
şimdik ben de dün o habere takıldım. takılmamın bir diğer sebebi de dün sabah sertap erener ile bir röportajı okumam. orada işte metitasyonla birbirimize daha çok aşık olduk. işte şöyle aştım şöyle iyi olduk. iyi beslendik falan filan. sonra akşama bu çıktı. içimden dedim ki yahu zona niye çıkar. acayip stresli bir yaşamın varsa, bir şeyi kafana taktıysan di mi! sonra böyle ayy sertap ne güzel aşmış şöyle iyi böyle iyi de kıskançlık yapmama gerek olmadığına her şeyin bir güzel reklam olduğuna karar verdim.
pommeler dedi ki…
ay ilahi çok ama çok güldüm
Adsız dedi ki…
Hahaha, onun o tripleri beni de baydı valla, negzel yazmışsın.

Popüler Yayınlar