tam olduk simdi

Dun gece binlerce saat utu yapmis, sicaktan ve yorgunluktan helak olmus, oldurseler yataktan kalkmam heralde diye yatakta Uykusuz okuyordum ki Koray yanima geldi, bizim kedi disarida mew mew otuyor farkinda misin dedi.

Disariya kulak kabarttim, haggaten var bi mew sesi. Koray dedim, bizim kedimiz diye bisi yok, farkindasin degil mi?

Yattik dergileri okumaya devam ederken disaridaki butun seslere kulak kesilmeye basladik elbette, ne zaman bi mew duysak bizimki zannederek bi yarim saat okumustuk ki sesler cok yukseldi.

Gecen yil bahcedeki kulubeye komsunun kedisini yanlislikla kapadigimizdan, hayvan 30 derece sicakta orda kim bilir kac gun kaldigindan beri milletin hayvanina iyice ozen gostermeye basladim, aldi mi beni bi huzursuzluk.

Bir anda kendimizi giyinmis bulduk, neymis, kedi kurtaricisi olacagiz, gecenin o saatinde evini bile bilmedigimiz bir kedi ile mahalleyi dolasip sahibine verecegiz.

Vallahi artik sasiyorum aklimiza, tam olduk simdi.

Sonrasinda hayvancik biraz daha disaridan bi yerden ses etti de icimiz rahatladi. Yoksa Korayin komutanliginda (sen arka bahceye bak, ben on bahceye ve sokaga bakayim diye mintika bile verdi) gece gece isimiz vardi.

Yorumlar

Meltem Gurle dedi ki…
Sizi seviyorum ya! Ve ne çok özledim, biliyor musunuz?
Adsız dedi ki…
Lütfen ama, hep kedi, hep kedi. Birazcık da geçenlerde Müge geldi tadında bir yazı bekliyorum. Bence bu da Eindhoven havadisi sayılır. :P
Deniz dedi ki…
Muge Eindhoven'e gelmedi. Bunu saymayiz, yine bekleriz. Ama yine de yazabilirim bisiler sanirsam.

Meltem, seni o kadar cok ozluyoruz ki. Hic guzel degil bu kadardir gorusmemis olmak. Daha ne kadar surer bu hasret, bilemiyorum.
jackietreehorn dedi ki…
Bizim kedi de zaman zaman caktirmadan gardiropa giriyor, sonra tum gun kapali kaliyor. Gecen gene kalmis oyle tum gun. Dolabin kapisini acinca direkt tuvalete kostu ama, tutmus cisini, takdir ettim. Artik dolabin kapisini kapatirken iki kere kontrol ediyorum kedi var mi diye.
Komik Oyunlar dedi ki…
tam olduk şimdi gerçekten. güzel yazı...

Popüler Yayınlar