simple human

Aslinda konu benden cok Miss Muge'lik ama dayanamiyorum: Yine bir markaya asik oldum, bu sefer konumuz kozmetik veya giyim de degil bu arada (giyim demisken, duz beyaz tisort, guzel jean olarak okuyun lutfen, oyle ciddi bisi degil)

Uzun suren arastirmalarimdan sonra eve tasinali neredeyse 18 ay olmusken bir cop kutusunda karar kildim. Cop kutusu deyip gecmeyin, acik mutfakli evimde en cok gorunen seylerden biri. Birkac haftadir severek kullaniyorum. Cop posetini degistirirken butun kovayi cikarmak zorunda olmamak, o torbanin igrenc bir sekilde cop kutusundan tasmamasi, parmak izi tutmamasi gibi guzel ozellikleri var.

Ustelik urunlerin dizaynlari diger sevgili markam Brabantia'dan zaman zaman daha bile islevsel. Hem de sanki Brabantia'dan az daha ucuz.



Ama esas dun yeni bir urununu aldim ki, onu gercekten cok begendim. Butun ivir zivirimin (neredeyse) rahatca sigabilecegi bir catal kasiklik. Ve annane isi gorunmuyor. En guzeli de yemek pisirirkenki kasigi bi kenara koymak icin on tarafta bir numarasi olmasi.



Allahtan butun urunleri ortalikta yok, yoksa maasi bunlara yatirmam isten bile degil.

Ben gidip yine bi websitesine bakayim, banyo icin de guzel seyler var gibi.



Yorumlar

Demet dedi ki…
Kasiklik benim de hosuma gitti, hangi marka bu urunler?
Adsız dedi ki…
Ooo, these are some nice stuff! Çöp kovası önemlidir, bu konuda az kafa patlatmamıştık seninle. O kovayı almana sevindim, yuvarlak olanlarına on basar.
Kaşıklık da şık birşeymiş. Annemim mutfağında da sadece tahta kaşıklar hasır, üçgen, uzunca bir sepette durur. Onu da çok şık buluyorum. Ama bizim mutfağı gördüm işte, o tezgahta hiçbir şey koyacak bir yer yok maalesef. Şöyle geniş mutfaklı bir eve çıkarsak, o mutfağı donatmayan şerefsiz. Bu uğurda para harcamaya hazırım.
Deniz dedi ki…
Muge esas mini mutfakli evlerde muthis onemli elinin altinda herseyin az ama derli toplu olmasi. Benim mutfagim seninkinden de kucuk ama epey bisi topluyor.

Bunda normal bir kadindan daha az ivir zivir mutfak esyasi tutuyor olmamin da bi etkisi olabilir.

Yani diyecegim, olur da siz o oturdugunuz evi satin falan alirsaniz yeni bir mutfakla ferah ferah yasanir orda.

(O evi cok begendigim anlasiliyor di mi yazdiklarimdan? Ruhsuz suburbialara gitmezsiniz siz ama yine de seyedeyim dedim)
Adsız dedi ki…
peki nerede satiliyor bu urunler? blokker degildir herhalde

benim de ev alir almaz cook&co idi sanirim, o magazaya gidip turk dugunundeymiscesine para sacasim var etrafa :)

bu arada ben de eindhoven'da oturuyorum; farkinda olmadan kac kere yanyana yuruduk yada omuz tokusturduk kim bilir :)

berna
Deniz dedi ki…
Berna ne guzel Eindhoven' deymissin! (Yani bunun guzel bisi olmadigini ikimiz de biliyoruz ama yalniz olmadigimi bilmek guzel demek istedim)

Simple Human Eindhoven'de Bijenkorf ta, cook &co da ve eger giris kartin varsa sligro da satiliyor.
Adsız dedi ki…
Haluk, aynı markanın sıvı sabunluk ve sensörlü çöp kovalarını çok beğendim, yurt dışından çöp kovası sıvı sabunluk getirtmek ne kadan heyecanlı bilemezsiniz kimseler duymasın :))
Marka keşfi çok başarılı ;)

Popüler Yayınlar