Hatirla Sevgili'nin cuma gunku bolumunde 1966 yilinda Yasemin'in eline geri donusum amblemi olan zarf tutusturmuslar ya, bir de 'Isvicrelerde' egitim gormus Ahmet'e 'mektup ta yazabilirsin' yazdirmayi uygun gormusler ya, iyice tiksindim.

Zaten butun izledigim dizilere cocuk oyuncu alindiginda benim icin is bitiyor, onu farkettim. Butun dizilerde oynayan cocuklarin sopar gibi killi, biyikli (Istanbul Masali'ni hatirlayin, nasil milletcenek agda yapmak istemistik o kiza, benim kizim oyle killi olsa bes yasinda lazer epilasyona baslatirdim vallahi, birakin televizyona cikarmayi) sinir dayakcik olmasi sart oldugu icin Hatirla Sevgili de kurali bozamamis.

Yok bitti bu da, Turk televizyonuna tahammul esigim dustukce dusuyor... Bu konu ev halkinin bir kisminda sevincle karsilaniyor ama.

Yorumlar

jelatin dedi ki…
ay ama cok sevimli degil mi o kiz ya? bicir bicir boyle. ne bileyim ben bu `aradan yillar gecmesi´ olayini pek sevdim.
Deniz dedi ki…
Jelatin Allah vermesin bana veya cevreme oyle ilgi manyagi cocuk be. Anasi babasi da bir ruh hastasi yetistiriyor bence, cocuk durdan sustan anlamiyor, insani bir telefonda konusturmuyor. Agzinin ortasina eklestirirdim ben oyle biseyi gorseydim. Bi sus be, bi sus!

Bir de butun miting sahneleri, 'genc'lerin evde oturup kitaplari tartistiklari sahneler oyle yalan ki. Oyuncularin beyninin yerinde saksi oldugu iyice aciga cikiyor oyle noktalarda, bes kisiyle slogan atinca zavalli gorunuyor, soguyorum olaydan hizla.

Bence hep adada kalmalilardi, o sahneler cok hostu.
suspect dedi ki…
öyle deme be deniz be. o diziyi çok seviyom ben. çocuk da gayet normal canım. 3-5 sene sonra çocuk yapasın gelirse anlarsın. telefonda konuşturmazlar, dur dan sus tan anlamazlar :) öperim
Deniz dedi ki…
Suspii ama Istanbul Masalindaki pala yavru hakkinda hakkimi teslim etmise benziyorsun? Onun sevimsizligi konusunda hemfikiriz di mi?

Cocugum olunca da bak bakalim ne oluyor telefonda konusmama karisinca. Agzinin ortasina eklerim bi kere, bi daha yapmaz.

Bunu yazdim ya, yillar sonra bir sekilde bunu bulup yuzume carpan bir hayir sahibi fil hafizali arkadasim olur kesin.
deryik dedi ki…
valla tam destek deniz! o ne öyle yaa.. bi de annesinin o "teşkür ediriiiz" hali var, çocukla bir olmuş, tek vücut anne sendromu. daraltıyo beni. bilmiş bi velet... anni anni bak hayali arkadaşım da var, resim yeteneğim de senden. bi 6 ay verin, babamın işlerini düzelticem. sonra bu bilmişliğe "ah hınzır, ah afacan" ifadesiyle bakan olgun yetişkinler. suni suni.

yok yok ben beren'e daha çok sinir oluyorum galiba. beren'in göz süzmeleri bir, o ahmet adlı karakterin tok sesiyle kaşlar havada söylevleri iki.

ha izlemiyo muyum, izliyorum tabii ki :P
suspect dedi ki…
onda hemfikiriz cicim :P ağda yapılası hali kesin doğru. ayrıca ekleyebilirsin tane ananın vurduğu yerde gül biter :)
ayrıca fil hafızam olmasa da bunu aklımda tutuciimdir :P öperim seni çok..

Popüler Yayınlar