IND Forever

Biliyorum, bizim oturum izni hikayelerimizden hepinize fenaliklar geldi ama az evvel ogrendim ki bizi 'unutmus'lar. Evet ya, bildiginiz unutmuslar.

Soyle, oturum iznine basvurdugunuzda her basvuru bir dava gibi goruluyor, sonra size karar mektubu diye birsey gonderiyorlar. Karar mektubunda basvurunuzu degerlendirdik diyor, kabul ettiklerini veya reddettiklerini soyluyorlar. Ondan yaklasik alti hafta sonra da belediyeden bir mektup geliyor, izniniz cikti, gelin, alin diyorlar. Normalde yani.

Bizim basvurularimizin karari 5 subatta cikmisti, ondan beri ses seda yoktu. Ay basinda aradim ne oluyor diye, yok bisi, bekleyin gelir, bir sorun yok dedilerdi. Az evvel konustugum kadin dosyama bakarken Allah Allah biz sizi unutmusuz, bu dosya kapanmis demesin mi?

Simdi biraz daha bekleyin, biz biraz daha bakalim diyorlar.

Guleyim mi aglayayim mi bilemiyorum artik. Olaya iyi yanindan bakayim, en azindan bekletirken fena olmayan muzikler dinletiyorlar, bir de artik tekrar zorda kalinca Ingilizce konusmaya basladilar. Bir yil evvel Verdonk zamaninda oldur Allah konusmazlardi cunku. Bugun once biraz Hollandaca konustuk, sonra da yani ben dogru anladim di mi deyip her seyi bir de Ingilizce onaylattim.

Yorumlar

elif dedi ki…
ilk paragraftan sonra koray'a "aa duydun mu ind denizleri unutmus" dedim. "nasil oluyo ki o?" dedi. devam ettim okumaya kadinin "sizi unutmusuz" dedigine inanamadik.
hey allahim.
iki gece once ruyamda cuzdanimi caldiriyodum. icinde verblijfsdocument'im de gidiyodu. sonra bi takim zenciler 2 kusur milyon dolara sattilar kartimi. nasil uyandigimi bilmiyorum valla. urperiyorum o ruya aklima her geldiginde.
Adsız dedi ki…
bu kadar basit oyle degil mi "sizi unutmusuz!" (!!!!)
ne diyim sizin de unutulacaginiz gunler gele innssaaaaalllaahh

Popüler Yayınlar