populerlik receteleri

Hani olur da yeni ve kalabalik bir ortamda kisa surede taninmak istiyorsaniz tam size gore bir tavsiyem var. ben yaptim, ise yaradi, carsamba aksamindan cuma sabahina binada calisan neredeyse herkesin bir sekilde tanidigi biri olabildim.

Dolabin altinda kaldim.

Dosya dolabi, hani cekmeceleri olan, cekmecelerini cekince yatay bir sekilde ince ince dosyalarin oldugu bir ofis araci vardir ya, dolu olunca 200 kilo falan eder, iste o uzerime dustu.

Megerse ayni anda ust iki cekmece acik olunca dengesi bozulurmus arkadaslarin, devriliverirlermis.

Dolap ustume dustugunde bir iki debelendim, altindan cikamayacagimi anlayinca bagirmaya basladim help help diye (insanin aklina ilk imdat demek geliyor ama o zaman birinin beni bulmasi iyice vakit alirdi sanirim) sefim hemen geldi, cigliklar atarak dolabin altina girip beni kurtardi. Bi yerimin kirilmadigini anlayinca gulmekten krizler gecirdim ama o cok ciddiydi, sirketi dava edecegimi dusunerek cidden korktular.

Sonra sesi ve cigliklari duyan geldi, gelen gulmeye basladi. Ortaliga sacilan son derece gizli kalmasi gereken evraklara bakmaya calisanlari cikardiktan sonra aci gerceklerle yuz yuze geldim. Bu gunden itibaren bizim sirketin dolabin altinda kalan salak asistaniyim ben, bin yil gecse de bu reputasyon duzelmez. Olur da alti ayin sonunda beni tutarlarsa eger -ki benim salak oldugumu dusunup kontratimi uzatacaklarina inanmiyorum- bir omur ben dolabin altinda ezilmis salagim. Iyi ki hollandacada ezik diye bir laf yok, yoksa lakabim kesin ezik olurdu.

Ortaliga sacilan daginikligi toplamak rahat bir iki gunume mal olacak korkarim. Yeni dolabi yarin getirirler sanirim. Kolumdaki ve bacaklarimdaki morluklar birkac haftaya gecer ama ya ruhumdaki yaralar? Insanlar oglen yemegine indigimde bana bakmaktan vazgececek mi? Bunlar dosyalanacak ama lutfen dikkatli ol demeyi birakacak mi sefim bir gun? Bilemiyorum, gorecegiz.

Yorumlar

Minik Patikler dedi ki…
Yani aslında büyük tehlike atlatmışsın ama öyle bir anlatmışsın ki yorumu yazarken bile gülüyorum :) Geçmiş olsun..
doli incapax dedi ki…
bi tek benim başıma gelir böyle şeyler sanıyodum:) dava açabileceğin endişesi seni işyerinin en sağlam elemanı yapacak bence. işten çıkaracak olsalar, böyle böyle olmuştu, dava açacağım için garezlenip haksız yere yolluyorlar beni deme olanağın var :D
6 ay hem uzun, hem de kısa bi süre, iş arkadaşlarının olayı unutmasına yeter, patronların dava riskini hatırlamasına :D
elif dedi ki…
denizciiim gecmis olsun! iyi ki bir yerin kirilmamis. gozumun onunde canlandi da, sinirden gulme krizine girmen filan, ben de guldum :)
Esterhazy dedi ki…
Deniz, cok gecmis olsun, iyi ki bi yerine bi sey olmamis ama gercekten cok gulunesi bi durum. Ben pis bi sekilde dusene de gulerim zaten, kendim dustugumde de ilk isim kahkaha atmak olur. Bi cesit sapiklik iste...Ama tekrar tekrar cok gecmis olsun, onemli olan bi yerine bi sey olmamasi, sonrasinda belki sirket icindeki "dolabin altinda kalan kadin" unvanin zamanla duzelir :)
AluminyumFolyo dedi ki…
ben dicektim sadece benim başıma gelir sanıyodum diye, yine, alterego demiş :D

geçmiş olsun çok...
Adsız dedi ki…
Deniz,cok gecmis olsun.neyse ki ciddi bir sey olmamis.
Zeynep dedi ki…
Denizciğim,

Geçmiş olsun. Merak etme, herşey unutulur. Hem dur bakalım sen bu 6 ayda neler duyup, göreceksin ;)

Sevgilerimle...
emelo dedi ki…
Ben biraz gec kaldim galiba, ama cok gecmis olsun.. Neyseki sana bir sey olmamis.. bir de iyi yanindan bakalim, boylece artik herkes seni taniyor - reklamin iyisi kotusu yoktur derler ya, o acidan.. hem dedemin bir lafi vardir, kendimizi gosterelim, aynen oyle olmus..

Umarim isinden memnunsundur, biraz da ondan bahset, merak ettim..

Sevgiler!
Adsız dedi ki…
büyük geçmiş olsun allahtan ucuz atlatmışsınız.
Nane Şekeri dedi ki…
Geçmiş olsun ... Olur böyle vakalar allahtan bir yerin kırılmamış.
Gazeteci dedi ki…
Yaa var ya bugun ayni sey neredeyse bana da oluyordu. O demir dolaplarin iki uc cekmecesini birden acinca, ustume dogru yurumeye basladi, neyse ki ucuz atlattim. Size de gecmis olsun.
Adsız dedi ki…
Saolasın...Sayende bende bilgisayar başında durduk yere kahkaha atan kız olarak tanınıyorum.:)
Adsız dedi ki…
Çok güzel yorumlar, zevkle okuyorum.

Popüler Yayınlar