Carsamba gununden beri kocam amele, beton amele, biz de cirak ameleyiz. Ellerim, bacaklarim, kollarim yara bere ve morluk icinde, iki gun evvel yorgunluktan agladim, bir suru sey aksi gidiyor ama sanirim yarin -insallah- buyuk gun: tasiniyoruz.

Megerse amelelik insanin icindeki ibrahim tatlises'i ortaya cikariyormus. Kalorifer peteklerinin arkasini boyarken kendimi 'kiz demedim, dul demedim' diye cigirirken, mutfak dolaplarinin ustunu boyarken ise 'elini tutabilseydimm, ah keskem ahh keskem' diye soylerken buldum.

Ve bir de hani biz kadiniz diye erkeklerden biraz daha zarif biraz daha incelikli oldugumuzu dusunuruz ya, o bir yalanmis. Beton ve Koray'la amele olarak gecirdigim ucuncu gunun sonunda pecete ve catal bicak kullanmanin, banyo yapmanin gerekliligi uzerinde dusunmeye baslamis, durmadan kufreder olmustum.

Ne yazik ki butun bu maceradan tek bir kare bile fotograf yok, cunku cekmeyi unuttum. Artik bir dahaki sefere. (Allahim bu 'bi sonraki sefer' lutfen cok yakin bir zamanda olmasin, bittik biz)

Yorumlar

doli incapax dedi ki…
kolay gelsin, geçmiş olsun, güle güle oturun :)
elif dedi ki…
ayy allah kolaylik versin... ayy icim urperdi.
Adsız dedi ki…
ama şimdi kendi emeğinizle çeki düzen verilmiş tertemiz bir eve taşındınız. eminim huzur olmuştur taşınınca. yeni evinizde mutluluklar dilerim.
elif dedi ki…
denizcim bitti mi isleriniz? bari yerlesmis halinizden fotograf cekin. hayirli olsun, gule gule oturun, cok mutlu olun yeni evinizde.
Tijen dedi ki…
Tez zamanda ayaklarınızı uzatıp yeni evinizin keyfini çıkarın!
Minik Patikler dedi ki…
Yeni eviniz hayırlı olsun.
Wuthering dedi ki…
gozunuz aydin :) bir pazartesiye daha sizin yazinizi okuyup yuzumde guluckle basliyorum.. :))

Popüler Yayınlar