Deniz ve hayvan sevgisi- Part II

Az evvel istasyonda otobus beklerken bir guvercinin ayagina (ayagi mi olur patisi mi bilemiyorum kesin olarak) bastim. Cok utandim, etraftan insanlar gorup de beni (yine) hayvansevmez sanacak diye cok korktum. Ama oldu iste.

Allahin salak patatkipleri yuruyeceklerine ucsalar ben de guvercin ayagina basmis olmazim. Guvercin ayagina bastim.Guvercin ayagina bastiniz, guvercin ayagina bastilar. Guvercin ayagina basmak. Ay yazdikca tuhaf oluyorum.

Acaba nezaket kurallari geregince ayagina bastigin guvercinden (bakin duramiyorum, yine yazdim) ozur dilemek gerekir mi?

Yorumlar

elif dedi ki…
patatkip ha... (bi daha guvercinlere patates atmiyim bari, kendimi suclu hissettim) bu hayvanlar araba lastikleri altinda filan telef olup duruyorlar! cok korkuyorum bir gun birini bisikletle ezicem diye.
Aleksi dedi ki…
Acaba nezaket kurallari geregince ayagina bastigin guvercinden ozur dilemek gerekir mi? sorusunu evrene sormak lazım sanki...
Adsız dedi ki…
annem de bi keresinde balkonundan yiyecek calmak isteyen bi martinin beline beline vurmustu
guvercinin ayagina basilir mi derken "ya hu ayse hanimteyze martiyi nasil ucmadan yakalayip da dovdun" diye kopusumuzu hatirladim

Popüler Yayınlar