bazen

bir cumle yeter.

Aranizda kac kisi ofisteyken 'I'm missing my f'cking nipples' diye bi laf duyabilir ki?

Az evvel lojistikcimiz telefonda DHL'e bagriniyordu boyle.

Yanlis anlasilmasin, buradaki nipple bir tur makine parcasi.

Balls ve screws konusuna hic girmeyelim.


Cok eglenceliymis uretim ortamlari, coook.

Yorumlar

jelatin dedi ki…
O kadar eğlenceli ki yüzyıllardır yazmıyorsun!

Google Reader'da senden bir şey güncellendiğini görünce yerimde zıpladım; ciddiyim.
ycurl dedi ki…
Bir kimya fabrikasinin uretim kisminda staj yapmistim. Uretim muduru buranin kadinlara uygun olmadigini en iyisi benim ilac endustrisini dusunmemi soylemesi yaninda ortam oldukca eglenceliydi. Mesela birbirleri ile kufurlu konusan isciler ben oradaysam birbirlerini durtukleyip beni gosterip hemen kendilerine cekiduzen veriyorlardi. Hos orasi Turkiye olabilir de benim en ilgimi ceken labta calisan kimyager kizlarin iscilerle ayni yemekhanede yemek yerine lab ortaminda yemeklerini yemeleriydi. Hatta bana nasil orada yemek yiyorsun demislerdi. Yani Turkiye'de uretim hele de kimya sektorunde boyle iste :)
Deniz dedi ki…
@Ycurl: kimyasal uretimle alakali bi sorun var galiba. burasi da kimyasal ureten bir yer. O koku bunlari boyle yapiyor korkarim. Kufure hic bozulmam, hatta fazla kibarlik fenalik gecirtir bana. Ama benim hala guldugum aksan. Karsinda sinirli bir iskoc gorunce hep gulesin geliyor.

@jelatin: carpma gozum, laf falan carpma bana. Cok zor hayat bugunlerde. Ot gibi yasiyip gidiyorum. hepi topu iki dakika gozlem yapip yazi konusu cikaracagim vaktim oluyor, o da Esterhazy ile milleti cekistirme, sarap icme seanslariyla, Donna'ya tepkisel mesajlar ve emaillerle heder oluyor.

Adam gibin yazmayi benim de gonlum istiyor istemesine de, tesis musait degil.

Ay bi parti toplantisina gitsem de gozlem yazsam bari.
bin dedi ki…
hahaha
yeni bi pozisyon acilinca haberimiz olsun acilen ben talibim!

Popüler Yayınlar