witte broek seizoen

Eindhoven- Gectigimiz haftasonu Eindhoven'da havanin 25 derecenin uzerine cikmasi ile beyaz pantolon sezonu hanimlar icin resmi olarak acilmis oldu. Uzmanlar yaklasan col sicaklarina dikkati cekiyor ve ekliyorlar: 'bu yil beyaz pantolon zulmu her yildan beter olacak'

Havanin 25 derece seviyesinin uzerine cikmasini kollayan Noord Brabant kocagot hanimlar dernegi temsilcileri kirmizi g stringleri ve mor bokser sortlari ile susledikleri beyaz pantolonlari ile Heuvel Galerie'de kisa bir govde gosterisi yaptilar ve eklediler: 'Kirmizi kisa sacli, beyaz pantolonlu, illa ki beyaz rugan birkenstock'luyuz, hollandaliyiz. Cipil gozlerimizden yaslar aka aka havanin isinmasini bekledik,kimse beyaz pantalonumuza da icinden gorunen camasirimiza da bulasmasin!'

Ote yandan Sali sabahi bir grup yabanci kadinin belediye'ye hollanda vatandasligina hak kazanmalarinin akabinde beyaz pantolon odenek istegini iceren imzalarini belediye baskani R. van Gijzel'e sunmalari da dikkat cekti. Gemeente Eindhoven 'taskforce wittebroek' ismini verdikleri program cercevesinde bu magdur yeni hollandalilara en kisa zamanda uygun bir beyaz / seffaf pantalon, bir turkuaz iccamasiri yardimi yapacagini aciklayarak gonullere su serpti. Belediye yabancilar dairesine de seslenerek 'bu ise bir son verin, beyaz/ seffaf pantalonu olmayani, olup da normal bir iccamasiri ile bu pantalonu kombinleyenin vatandaslik basvurularini reddedin, ugrastirmayin bizi boyle' diyerek tavrini belirtti.

Eindhoven'li vatandaslar yazin sicak gecmemesini tum kalpleriyle diliyor, bu zulumden kurtulmak icin kara carsaf ve burka'yi Hollanda'ya getirmek gibi radikal cozumleri bile goze aliyorlar.Gelismelerle tekrar karsinizda olacagim, Deniz A, Eindhoven Havadisleri, Eindhoven'dan bildirdi.

Yorumlar

tavsan dedi ki…
Cok ilginc bak buralarda oyle bir durum yok; halbuki yakisani giyme anlayisi yoksunlugu konusunda basabas gidiyor Hollanda ve Almanya ama. Hic yakistiramadim buraya.
Bu arada vatandaslik durumunda bir gelisme mi var?
jelatin dedi ki…
bırakınız giysinler!

sonuçta türkiye'deki gibi aşk kulplarını gözler önüne sere sere devam ettirdikleri bir düşük bel modası yok!tur diye umuyorum. sonuçta fizikleri türklere binbeş basan insanlar...

ülke olarak bizim ciddi bir estetik sorunumuz var bence.
Ferdinand dedi ki…
zaytung haberi gibi olmuş valla. yoksa oradaki yazarlardan biri sen misin?
Deniz dedi ki…
Davsanim, ben sag elimi kaldirip hollanda kralicesine biat edeli aylar oldu. partisini bile yaptik, bi ara anlatirim.

Jellom, sen oyle san, ingilterenin ask kulpu sergileme siddeti on uzerinden on bes ise, burada da haydi haydi on uzerinden dokuz yetmisbestir. Fiziklerinin turklere binbes bastigi tek zaman on dort- on yedi yas arasi,o da sapikliga girer, ondan sonra bidon kivaminda dolasmaya basliyorlar. Otuz yaslarinda, kendilerini 'baliketi' olarak tanimlayan, bence obez olan kadinlarin bilekleri otoban genisligi olcme birimi olarak bile kullanilabilir.

Yaz geldi, ayaklarin hali ve terlik giyme hakkinda hic konusmayalim, hayattan sogursun.

Elbette her dileyen diledigini giysin, kimsenin zevk polisi olamam ama dunyanin hic bir toplumunda ic camasiri gostermek, pis ayaktirnaklari sergilemek veya salam gibi giyinmek estetik sayilmaz di mi?
tavsan dedi ki…
Hadi bakalim; hayirli olsun Denizim. Demek kralicaya biat ediliyor orada. Burada da hala yeminlerde incile el bastiriyorlar sanirsam. Bu adamlar ne vakit demokrasiye ve dolayisiyla laik sisteme gececekler merak ediyorum:)
E o zaman biz de yakinda bir baska unlu kralica memleketine tasininca siz bizi ziyarete de gelebilirsiniz vize sorunu kalmadigina gore sizin icun;)
yaban dedi ki…
hah haa,, ben de zaytung haberi gibi diyecektim, yemin ederim..
-
demek nehrin asagisi bu konuda da farkli buradan.. ben kuzeydekilerin fizigine olup bitiyorum cunku,.
sizinkiler hayattan zevk almasini biliyor, guzel yiyip icip yasiyor, e sonunda belki biraz da vucutlari bozuluyor demek,,
tuguna dedi ki…
eylul ekimde de krem rengi diz hizasinda bol etek ustune tam kalcaya kalin kemer takma modasi geri doner.

Popüler Yayınlar