Uyarmislardi, yaa Turk versiyonunu yapmislar, cok acikli olmus, sakin sakin izleme demislerdi. 'Sakin sakin yapma' denilen herseyi yapmak benim gibi bir salagin boynunun borcu oldugu icin hemmen izledim tabii Turk versiyonu.

Midem bulandi. Ne yani Cicek taksi'nin en tahammul edilmez Dogru Ahmet'ine mi uygun gormusler Burke olmayi?

Kendime geleyim, o igrenc versiyonu hatirlamayayim diye zor gunler icin sakladigim ucuncu sezonun en nadide bolumlerini izledim. Cok zor durumdayim.

Dun 'man in trees'i izlemeye basladim bir de. Konu olarak biraz Northern Exposure'i hatirlatiyor sanki, sans verecegim ona.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
yeni eviniz hayırlı olsun efenim. aslında elimde bi şişe kalecik karasıyla gelmek isterdim ama zinternetin ucundna anca bu kadar. hayırlı olsun.
elif dedi ki…
denizcim hayirli olsun diye bi not biraktiydim saniyodum ama birakmamisim galiba. (olmayan bi cok seyi saniyorum bu aralar, ruyamda gormusumdur belki)

demek grey's anatomy'yi de igdis etmisler.. ne diyeyim, allahinizdan bulun. bi de bi seri yollicaktiniz bize, hala imkaniniz varsa yuzsuzce istiyorum.

biz de seksendisiti kulliyatini deviriyoruz bu ara. lokil vidyostora dussun diye bekliyorum grey ama pek bir ciliz menu.
divadeiwob dedi ki…
ys 24 başlayacak denizcim, 4 bölüm birden açılışı yapılacak, onu izlersin : )
Adsız dedi ki…
northern exposure izleyicisi oldugunu anlamaliydim! iclendim simdi bak. kuzeyde bir yer'de takilip kalmisin keza; ama buralarda geyik yok..
yeni eviniz hayirli olsun;)
Adsız dedi ki…
güle güle oturun...greys anatomy'nin 2. sezonunu bitirdim. bundan sonra hafta bir gün televizyondan 3. sezon :(
acını anlıyorum...
ycurl dedi ki…
Ya evet bu kadar kotu olabilir mi yani? Televizyonda gorunce bu ne ya olmustum.
Men in trees fena degil. Biraz hava civa gibi. Bak burada Grey's anatomy'den hemen sonra yayinlaniyor o dizi :)
Gamze dedi ki…
bi kez izledim midem bulandı üstüne dört bölüm grey's anatomy izledim iyi geldi:) ama elimdeki tüm bölümleri bitti yenilerini bekliyorum şimdi:( bi de lost uyarlaması bekliyorum ben. umudumu yitirmedim yaparlar elbet:)

Popüler Yayınlar