Anneler gunu

Anneler gununde ne alinir? Anneme sekiz yasindayken alti tane pasabahce marka cam tabak almisligim var, (hala duruyor, bazen pazar kahvaltilarini yapiyoruz o tabaklarla) cesit cesit fincan, koleksiyonu icin porselen kutu, kitap, esarp, parfum, cicek...Ellerimle pasta yapmisligim da var. Hediye konusunda yaratici olmayan, normal bir insanim iste.

Dun sabah trende gazete okurkan ogrendim ki, Hollanda'nin en yaygin internet alisveris sitesi kijkshop.nl anneler gunu icin ozel brosurler bastirmis, anneler gunu ozel indiriminin icinde vibratorler de varmis. Insanlar yuh demisler, baska bir hediye yok da vibrator mu alacagiz annelerimize cik cik cik dunyanin civisi cikti demisler internet forumlarinda.

Yukaridaki 'sey' den bir zarar gelecegini dusunmuyorum sahsen. Listedeki digerlerini bilemem. Hayatimda boyle komik bisi gormedim. Saka niyetine aliyorlardir annelerine bu ninja tortil kilikli seyi alanlar sanirim. Fakat annem, dunyanin en eglenceli ve sakaci insanlari listesinin basinda gelmiyor, biz 'annenin kukusu olmaz, anneyle saka yapilmaz, tas olursun ailelerindeniz.

Yorumlar

asliberry dedi ki…
Ya Deniz bu sevimli de bir şey, sanki işlevi bu olmamalı gibi. Hangi anne veya hangi kadın içinde yeşil bir ninja törtıl ister ki?
Bu sevimlilik mastürbasyonun doğasına aykırı.
Parizyen Ay Lambasi dedi ki…
ahah, ay yanlis gormemisim, gulmekten yere dustum.

biz de o ailelerdeniz, bunu alirsam aileden aforoz edilir, ulkeye tekrar giris yapma hakkimdan olurum.

ahah ay.
elif dedi ki…
bana bi otomotiv yaratigini cagristiriyor bu, michelin mi desem, shell mi, emin olamadim. bence super bi espri. millet neye celallenmis anlamadim, ozellikle hollandadaki bosanma oranlarini filan dusununce... alalaaaa...
denizcik kaç saattir yazılarını okuyorum bilmiyorum. blogunu yeni keşfettim de. çok kereler yorum yazmak istedim de sonra boşveer tarihi geçmiş artık dedim ama burda dayanamıycam...inanamadım gozlerime hatta bu sandığım şey mi diye yazıyı okuma ihtiyacı hissettim. benim aile de pek boyle şakaları kaldıracak türden değil.ayrıca bunu anneme alsam ne olduğunu anlayacağından da emin değilim. ama bir şey var çok güldüm. anneler günü ha....:)

Popüler Yayınlar