Ayrilik acisi

Ayrilik acisi boktandir. Bazen insani icindeki salakla tanistirir. Kendinizi upuzzuun saclarinizi kuafore teslim etmis tuhaf kirmizi roflelerle taniyamazken, sessiz telefonlar acip beklerken, kapisinin onunden luzumsuzca gecerken (evet, sehrin obur yakasinda 'tam da' o anda coook muhim bir isiniz cikmistir cunku, ne var) o sinir oluyor diye yapmadiklarinizi yapmaya baslarken, en iyi arkadasiyla kiristirirken, onun olacagini bildiginiz yerlerde arkadaslarinizla coook eglenirken, cok icerken, cok gulerken bulur, taniyamazsiniz. Tuhaf bir deliliktir, sonra gecer.

Bazen ayrilik acisi sinsidir. Eski sevgilinin e postalari didiklenir, eski sevgili internet uzerinden taciz edilir, hatta eski sevgilinin yeni sevgilisi bile isin icine karisir. Internet uzerinden ucuncu sahislara ben artik bosum ve allahim ne kadar da mutluyum havadisleri verilir.

Bazen, ki en fenasi, ayrilik acisi sirrettir. Eski defterler dokulur, en olmayacak sekilde en mahrem ortalara sacilir. Bunu internet uzerinden yapmak cok kolay oldugu icin bir anda patronunuzdan sirketin muhasebecisinin kiz arkadasinin arkadasina kadar herkes eski iliskinizin en ince detaylarini biliyor olur. Bunu blog acip yapan adiler oldugu gibi, sozlukte mahlasin altina 'bugunlerde kamyonculara vurduran eski sevdicek' gibi harika yaratici entrylerle de beyan eden katli vacipler olur. Bu tiplerden kurtulduguna sevinip kalan gururu bari oyle kurtarmak yapilabilecek tek seydir bence.

Sirret ask acilarina -belki de boyle iggrenc birseye ask acisi demek de ayip, kuyruk acilarina demek daha dogru olacak- nadide biri eklenmis gecen gunlerde. Donna'm gostermese goremeyecektim. Hanimefendi oylesine buyuk bir sahsiyetmis ki eski kocayi onun sayesinde adam sanmisiz.

Ne demistik, kizi varostan alsan da varosu kizdan alamiyorsun. O kendi kendine var oldugunu sandigi cilayi az kaziyorsun, altindan kabak gibi ciglik, buram buram varos cikiyor. Tamm da memleketimin sevdigi turden. Tamm da Hurriyet'in uzerine atlayacagi gibi. Mustehaksiniz, mustehaklar.

Allah kimseyi boyle dusurmesin. Amin.

Yorumlar

teyzenteyfik dedi ki…
Kime yazmis bu yaziyi? Tuna Kiremitci`den ayrildi mi yoksa? Yoksa önceki esi icin mi?

Merak ettim :)
Deniz dedi ki…
Teyzen sekerim, sagir sultan bile duydu ki onlarin bosandigini. Bu kadar magazinsel haberlerden uzak yasmaak zor olmuyor mu?:P
ycurl dedi ki…
Deniz,
Acikcasi ben Tuna'nin bu kisi ile evlendigini duydugum zaman cok sasirmistim. Nedense Tuna Kiremitci hep bana ilk siir kitabi ve Galatasaray lisesinde Kumdan kaleler grubunu dinledigim zamanlarla ozdestir. Insanin askini ve sevgisini bu kadar magazinsel hale getirmesini anlamak mumkun degil. Ayrilmissin bitmis gitmis daha uzerine ne yazarsin be kadin demek geliyor icimden.
teyzenteyfik dedi ki…
Aaaaa, cok sasirdim.
Yok canim, uzak degilimdir magazinden, mahcup da oldum simdi, bundan nasil haberim olmaz diye.
Gerci son 2 aydir pek bakinamadim bu islere ama daha dün gibiydi onlarin iki cepheden kem gözlere cevap yetistirmelerini okumam.

Vayy beee..:)
Ama ikisinin de gamzesi vaaardiiiii!!!

Popüler Yayınlar