Bugun gazetede baska bir haber vardi. Devlet memurlarina agresif bir sekilde davrananlarin
fislenmesi icin yeni bir sistem getirilmesi dusunuluyormus. Sosyal gorevliler ve diger devlet kurumlari calisanlari kendilerini tehdit altinda hissediyorlarmis cunku.

Okur okumaz aklima bu eger olursa nasil da kotuye kullanilabilecegi geldi, acaba siniri nerede cekecekler, acaba ima agresyon sinirina giriyor mu? Mesela vergi dairesinde kadinin tekine ne kadar salak oldugunu hatirlatmak veya IND'de numaranizi soyleyin denilince siz aklinizda tutamazsiniz ben yavas yavas soyleyeyim demek, beni anlayabildiniz mi, bi tekrar edin bakalim dogru anlasmis miyiz diye sorup da karsindakinin gercek bir salak oldugunu bir daha ima etmek bu duruma giriyor mu?

Oyleyse fislenecegim gunler yakindir. Terbiyesizlik, vahset, kaba kuvvet bir yerde,- onlari da icimden geciriyorum- ama her gun ugrastiklarimin karsisinda elimden salaklik imasi ve dalga gecme hakkimi almasinlar. Lutfen. Buna dayanamam.

Onu aliyorlarsa memurlar burada da isini bilsin, rusvet gelsin, oturum iznimizi rusveti neyse odeyip iki haftada (bakin ne kadar iyiyim, vakit bile birakiyorum) alalim, olmaz mi?

Yorumlar

Popüler Yayınlar