defne

Ay hakikaten herkeslerin adi Defne simdi. Zavalli ablam benim, sen onca yillar boyu cok da fazla etrafta olmayan bir isimle yasa, Unkapanindan Kayseri'ye kimse adini hatirlayamayip 'Demet' desin, sonra bir anda yeni Turk anababasinin en populer ismi oluversin ismin, 0-5 yas arasi her uc veletten birinin adi Defne olsun.

Alisilir herhalde buna da, birisi Defne dediginde hep ablamdan bahsediliyor saniyorum ben. Halbuki kendi adimla bile boyle bir iliskim yok, birisi Deniz diye bagirsa arkamdan baska bir Deniz'i kastediyordur diyecek kadar umursamazim bu konuda.

Bari adi Defne olan cocuklarin saci annemin favori cocuk sac modeli olan 'tas' seklinde kesilsin. (Anne, o sac modelinin ablamla benim uzerimde actigi hasari baska bir postta yazacagim, oyle kolay kurtulamayacaksin) Defne'ler prenses tipli olmasinlar. Aksi halde 'Defne' lik kurumu zarar gorecek.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
Ne yapalim alismak gerekiyor. Itibar gormek icin Defna'nim, Defnettin gibi isimleri denedim olmadi.Belki de mahkeme karariyla adimi Sumeyye falan yaparim bundan sonra.
deniz dedi ki…
Semaver'i, Muzeyyen ve Munevver'i hatirliyor musun peki? 'Ne guldunuz, rahmetli ciciannemin adiydi' :))
daphnevega dedi ki…
Çok alakasız olacak farkındayım ama nasıl söylemeyeyim ben bunu! Belki bir faydanız olur diye düşündüm :))(comment içinde link vermeyi bilmeyen insanım, direk yapıştırıyorum) http://www.sitemeter.com/?a=stats&s=s25aysesworld&v=15&r=9&vlr=89&pg=1&d=426

p.s: Defne en sevdiğim kız ismi.
Burcuk dedi ki…
Yahu bu tas kafa butun annelerin mi favorisi:))))Bekliyorum o postu heyecanla:))
deryik dedi ki…
yok valla, benim defne prensesliğe tamamen karşı. hani yeni nesil, lise öğrencisi olacak eylülde(bu arada, 1992 doğumlular liseye gidiyo evet!!), umut var hala yani Defnelik kurumundan:)

Popüler Yayınlar